Offermans Services

5.0

Overige Isolatie

Offermans services werkt niet alleen voor particulieren maar komt ook voor op de industriële sector.

Benieuwd naar de kosten ?

Scheepsisolatie en jachtisolatie

Wij zorgen voor isolatiesystemen op maat. Hierbij kunt u denken aan isolatie voor koel- en vriesruimten en leidingen aan boord van schepen of jachten. We verzorgen ook de isolatie voor grote koelruimtes bij bijvoorbeeld vissersschepen.

Bent u op zoek naar scheepsisolatie of jachtisolatie?

Offermans services zorgt voor meerdere soorten isolatie. Zo passen wij isolatie toe in uw woning, de bouw, in de industrie, de landbouw en natuurlijk in de scheepsbouw.

Scheepsisolatie

Wij zorgen voor isolatiesystemen op maat. Hierbij kunt u denken aan isolatie voor koel- en vriesruimten en leidingen aan boord van schepen of jachten. We verzorgen ook de isolatie voor grote koelruimtes bij bijvoorbeeld vissersschepen.

Jachtisolatie

Heeft u last van vochtige plekken bij uw jacht? Condensvorming zorgt ervoor dat er vochtige plekken kunnen ontstaan. Door isolaite op de romp aan te brengen wordt, komt er een laagje op. Dit zorgt voor een optimale isolatie en neemt het probleem van condensvorming weg.

Polyurethaan

Het gespoten polyurethaan kan op vrijwel elke ondergrond (denk aan metaal golfplaat, damwand,isolatieplaat, hout, of metselwerk) worden aangebracht mits het droog, vetvrij en stofvrij is. Het polyurethaan is sterk, taai, rotvrij, blijvend naadloos, condensvrij en ongevoelig voor agressieve dampen. Naast sprayen past Offermans Services ook gietwerk met polyurethaan toe in drijflichamen, koel- en vriesruimen en bekistingen.

  • Koel ruimtes
  • Vries ruimtes
  • Kleine schepen
  • Jachten

Benieuwd naar de kosten voor spouwmuurisolatie?

Industriële Isolatie

Het gespoten polyurethaan kan op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht mits het droog, vetvrij en stofvrij is. Het polyurethaan is sterk, taai, rotvrij, blijvend naadloos, condensvrij en ongevoelig voor agressieve dampen. Naast sprayen past Offermans Services ook gietwerk met polyurethaan toe in drijflichamen, koel- en vriesruimen en bekistingen.

Offermans services zorgt voor meerder soorten isolatie. Zo passen wij isolatie toe in de bouw, in de industrie, de landbouw en in de scheepsbouw.

Het gespoten polyurethaan kan op vrijwel elke ondergrond (denk aan metaal golfplaat, damwand, isolatieplaat, hout of metselwerk) worden aangebracht mits het droog, vetvrij en stofvrij is. Het polyurethaan is sterk, taai, rotvrij, blijvend naadloos, condensvrij en ongevoelig voor agressieve dampen. Naast sprayen past Offermans Services ook gietwerk met polyurethaan toe in drijflichamen, koel- en vriesruimen en bekistingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden ?